Over ons

Martin

Ik ben Martin Paalman, eigenaar van Paalman Advies. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van belasting en administraties zet ik alles op alles om u te adviseren op fiscaal en financieel gebied!

Na de HEAO bedrijfseconomie, heb ik de opleiding van Federatie Belastingadviseur afgerond. De Federatie is enkele jaren geleden opgegaan in het Register Belastingadviseurs. Vanuit het Register word ik geacht via PE-cursussen mijn kwaliteiten en kennis op fiscaal- en juridisch gebied op peil te houden.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan bij onder andere KPMG Meijburg & Co en Verhoeven & Ruesink Belastingadviseurs. Daarna lokte het ondernemerschap en werd ik mede-eigenaar van Koeslag & Paalman. Sinds december 2015 ben ik zelfstandig verder gegaan onder de naam Paalman Advies.

Naast mijn werk ben ik onder andere betrokken bij het verenigingsleven. Enerzijds als bestuurder/ penningmeester van de Holtense Industrie Groep en bestuurder/ voorzitter van de plaatselijke IJsvereniging de Noordpool en anderzijds als actief sporter.

Rinka

Mijn naam is Rinka Knapen en ik ben administratief medewerker bij Paalman Advies. Ik neem graag uw administratieve taken uit handen, zoals het invoeren van de inkoop- en verkoopadministratie, de aangifte van de omzetbelasting en de loonadministratie.

Ik heb de opleidingen MBO+ bedrijfsadministratie, MBA (Master of Business Administration) en PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) met succes afgesloten. Daarnaast heb ik ruim 15 jaar ervaring in diverse administratieve functies. Sinds 1 maart 2018 ben ik in dienst bij Paalman Advies.

Naast mijn werk ben ik graag sociaal en sportief bezig. Zo ben ik penningmeester bij de Supportersvereniging der Roodzwarten, een vereniging die zich inzet voor verschillende sportverenigingen in Holten.

Scroll naar boven