Tarieven aangifte inkomstenbelasting en toeslagen

Relatief eenvoudige particuliere aangiften

Voor de relatief eenvoudige particuliere aangiften die wij gangbaar voor 1 mei voor u verzorgen, hebben vaste tarieven.
Het bedrag dat wij u in rekening brengen voor het verzorgen van de aangifte is als volgt (de bedragen zijn inclusief  BTW):

OmschrijvingVoor 1 persoonVoor 2 personen
(fiscale partners)
1U brengt de privé stukken naar ons kantoor of stuurt ze per post of email op naar ons kantoor. U ontvangt de aangifte digitaal terug
€ 75,00€ 90,00
2De stukken worden bij u opgehaald of de aangifte wordt bij u thuis besproken.
U ontvangt de aangifte digitaal terug
€ 105,00€ 120,00
3Aanvragen of wijzigen van voorlopige aanslagen of toeslagen (zorgtoeslag, huurtoeslag, kindgebonden budget en kinderopvangtoeslag)
€ 65,00

Bij deze aangiften gaan wij er vanuit dat u ons heeft gemachtigd de gegevens uit de vooringevulde aangifte (VIA) te ontvangen of anders via uw Digid de bij de belastingdienst bekende gegevens aan ons te verstrekken.

Wilt u een ingebonden papieren exemplaar per post toegezonden krijgen, dan wordt een toeslag van € 10 per rapport berekend.
Voor voorrijkosten/reiskosten wordt in voorkomende gevallen een een reiskostenvergoeding gevraagd. Dit overleggen wij uiteraard vooraf met u.

Complexe en arbeidsintensieve aangiften

Voor complexe en arbeidsintensieve aangiftes wordt afgeweken van bovengenoemde vaste  tarieven en ontvangt u een rekening afhankelijk van de gemaakte uren.
Het uurtarief is € 100 exclusief btw voor het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en € 85 exclusief btw voor het aanvragen, controleren en wijzigen van toeslagen.

Bij complexere aangiften moet u denken aan verhuissituaties, echtscheiding situaties en lijfrenteproblematiek. Van de vaste tarieven kan ook worden afgeweken indien u de gegevens niet volledig en correct aanlevert.